Velkommen til Fasterholt Maskinfabrik A/S

Fasterholt Maskinfabrik A/S er en topmoderne virksomhed, der i dag er Skandinaviens førende producent af vandingsmaskiner. Vores virksomhed er kendt for produkter af den højeste kvalitet, der garanterer stabilitet og driftssikkerhed i ethvert landbrug - stort som småt. Udover vandingsmaskiner producerer vi ligeledes balle- og skærebordsvogne.
 
I 2003 overtog vi produktionen af vandingsmaskiner fra Bording og cementerede hermed vores markedsledende position via den nye produktserie.
Fasterholt Maskinfabrik har idag 12.000m2 under tag og et stort udendørs areal til rådighed.
 
Vi beskæftiger i dag ca. 60 medarbejdere, hvoraf mange har været hos os i mere end 25 år. Medarbejderstaben er med andre ord indbegrebet af kompetence og erfaring, og samtlige medarbejdere er altid parate til at yde en god indsats og service. Vore svejsere er desuden certificerede efter DS/EN 287-1:2011.
 
Udover landbrugsmaskiner, som er vores nøgleprodukt, tilbyder vi CNC dreje- og fræseopgaver med roterende værktøj, boring, gevindskæring, slyngrensning og robotsvejsning. Endvidere er vores sav velegnet til smigsavning i +45/-60 grader smig og længder op til 12.500 mm.

Demo-dage i skoven d. 26.-27. januar

Sammen med seks andre leverandører af skovmaskiner og -materiel har Fasterholt Maskinfabrik fornøjelsen at invitere til et par spændende dage i skoven ved Sinding, Silkeborg.
Til arrangementet får du mulighed for at kigge nærmere på den store og kraftfulde 2-rækkede planteopriller, som Fasterholt Maskinfabrik har udviklet i samarbejde med Alstrup Skovservice A/S.
Læs mere om arrangementet på følgende link:

Demo-dage_i_skoven_1.pdf

Læs mere

Brugte Maskiner

    Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik