FM4500 bliver til FM4550

Da vi hele tiden arbejder på at udvikle og forbedre vores modeller, var det nu blevet FM4500's tur til at blive kigget efter i sømmene.

Vi har i løbet af året forsøgt at optimere modellen, så den blev mere brugervenlig og kunne leve op til de krav, som markedet stiller.
Bl.a. har maskinen fået et nyt bagtøj, som er forberedt til hydrauliske bremser. Det betyder, at man kan få eftermonteret bremser på maskinen, såfremt man ønsker dette. Skulle der på et tidspunkt komme lovkrav om bremser på maskiner, der bliver trukket på landevejen, vil FM4550 nemt kunne opfylde dette krav ved at eftermontere bremser.

Derudover har vi flyttet rundt på nogle komponenter. For eksempel er gearventilerne blevet flyttet fra venstre til højre side, så man nemt kan vælge gear, mens man står i den side, hvor computerstyringen sidder. Ydermere har maskinen fået nye skærme, så det bliver lettere at komme til eksempelvis at smøre kæden eller skifte en rem.

Maskinen kan fås som både remmaskine og hydromaskine, ligesom slangelængden ikke har ændret sig, hvilket vil sige, at den fås med slangelængde 675m/ø100mm og 550m/ø110mm.

Selvom maskinen har fået nyt navn og ser lidt anderledes ud, er den stadig lige så driftssikker, som FM4500 altid har været kendt for at være.

4550

 

 

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik