Velkommen til Fasterholt Maskinfabrik A/S

Fasterholt Maskinfabrik A/S er en topmoderne virksomhed, der i dag er Skandinaviens førende producent af vandingsmaskiner. Vores virksomhed er kendt for produkter af den højeste kvalitet, der garanterer stabilitet og driftssikkerhed i ethvert landbrug - stort som småt. Udover vandingsmaskiner producerer vi ligeledes balle- og skærebordsvogne.
 
I 2003 overtog vi produktionen af vandingsmaskiner fra Bording og cementerede hermed vores markedsledende position via den nye produktserie.
Fasterholt Maskinfabrik har idag 12.000m2 under tag og et stort udendørs areal til rådighed.
 
Vi beskæftiger i dag ca. 50 medarbejdere, hvoraf mange har været hos os i mere end 25 år. Medarbejderstaben er med andre ord indbegrebet af kompetence og erfaring, og samtlige medarbejdere er altid parate til at yde en god indsats og service. Vore svejsere er desuden certificerede efter DS/EN 287-1:2011.
 
Udover landbrugsmaskiner, som er vores nøgleprodukt, tilbyder vi CNC dreje- og fræseopgaver med roterende værktøj, boring, gevindskæring, slyngrensning og robotsvejsning. Endvidere er vores sav velegnet til smigsavning i +45/-60 grader smig og længder op til 12.500 mm.

Ses vi på Agritechnica?

Ses vi på Agritechnica?

Tiden for verdens største landbrugsmesse nærmer sig, og hos Fasterholt er forberedelserne i fuld gang. 
Vi udstiller vores FM4900H i hal 21, hvor vi selvfølgelig håber, at mange vil kigge ind. 
Messen finder sted i Hannover d. 12.-18. november 2017. Ses vi? 

Læs mere

FM4500 bliver til FM4550

FM4500 bliver til FM4550

Da vi hele tiden arbejder på at udvikle og forbedre vores modeller, var det nu blevet FM4500's tur til at blive kigget efter i sømmene.

Læs mere

Brugte Maskiner

    Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik