Velkommen til Fasterholt Maskinfabrik A/S

Fasterholt Maskinfabrik A/S er en topmoderne virksomhed, der i dag er Skandinaviens førende producent af vandingsmaskiner. Vores virksomhed er kendt for produkter af den højeste kvalitet, der garanterer stabilitet og driftssikkerhed i ethvert landbrug - stort som småt. Udover vandingsmaskiner producerer vi ligeledes balle- og skærebordsvogne.
 
I 2003 overtog vi produktionen af vandingsmaskiner fra Bording og cementerede hermed vores markedsledende position via den nye produktserie.
Fasterholt Maskinfabrik har idag 12.000m2 under tag og et stort udendørs areal til rådighed.
 
Vi beskæftiger i dag ca. 50 medarbejdere, hvoraf mange har været hos os i mere end 25 år. Medarbejderstaben er med andre ord indbegrebet af kompetence og erfaring, og samtlige medarbejdere er altid parate til at yde en god indsats og service. Vore svejsere er desuden certificerede efter DS/EN 287-1:2011.
 
Udover landbrugsmaskiner, som er vores nøgleprodukt, tilbyder vi CNC dreje- og fræseopgaver med roterende værktøj, boring, gevindskæring, slyngrensning og robotsvejsning. Endvidere er vores sav velegnet til smigsavning i +45/-60 grader smig og længder op til 12.500 mm.

Vi skifter IT-system

Vi vil hermed informere om, at vi d. 19. februar 2018 indfører nyt IT-system. 

Læs mere

Nyt fra Fasterholt Reservedelslager

Vi har hermed fornøjelsen at oplyse, at vi pr. 1/1-18 skifter til Brink Transport ApS vedrørende forsendelse af vores reservedele i Danmark. 
Brink Transport ApS leverer sikkert og hurtigt i hele Danmark til konkurrencedygtige priser, og vi ser frem til samarbejdet.
Brink Transport ApS kører også, mens du sover! Natkørsel kan nu bookes - ring og hør nærmere om dine muligheder og priser. 

Vi kan derfor også fremover tilbyde dig sikker levering af vores reservedele, fleksibel leveringstid tilpasset dine behov samt gode priser. 

 

Læs mere

Brugte Maskiner

    Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik