Velkommen til Fasterholt Maskinfabrik A/S

Fasterholt Maskinfabrik A/S er en topmoderne virksomhed, der i dag er Skandinaviens førende producent af vandingsmaskiner. Vores virksomhed er kendt for produkter af den højeste kvalitet, der garanterer stabilitet og driftssikkerhed i ethvert landbrug - stort som småt. Udover vandingsmaskiner producerer vi ligeledes balle- og skærebordsvogne.
 
I 2003 overtog vi produktionen af vandingsmaskiner fra Bording og cementerede hermed vores markedsledende position via den nye produktserie.
Fasterholt Maskinfabrik har idag 12.000m2 under tag og et stort udendørs areal til rådighed.
 
Vi beskæftiger i dag ca. 75 medarbejdere, hvoraf mange har været hos os i mere end 25 år. Medarbejderstaben er med andre ord indbegrebet af kompetence og erfaring, og samtlige medarbejdere er altid parate til at yde en god indsats og service. Vore svejsere er desuden certificerede efter DS/EN 287-1:2011.
 
Udover landbrugsmaskiner, som er vores nøgleprodukt, tilbyder vi CNC dreje- og fræseopgaver med roterende værktøj, boring, gevindskæring, slyngrensning og robotsvejsning. Endvidere er vores sav velegnet til smigsavning i +45/-60 grader smig og længder op til 12.500 mm.

Vi søger nye kolleger

Vi søger en værkfører til montageafdelingen, maskinmontører, samt svejsere til produktionen. Alle sammen på vores aftenhold. 

Læs mere

Corona

Vi er på fasterholt Maskinfabrik naturligvis meget optaget af at mindske smitten af Coronavirus, hvorfor vi har taget de tiltag, som vores brancheorganisation har anbefalet os. 
Det betyder, at vi skal undgå fysisk kontakt med andre mennesker. Derfor beder vi venligt samarbejdspartnere og kunder ringe eller skrive mail, istedet for at dukke op på fabrikken, hvis de har brug for at komme i kontakt med os. Der vil stadig være folk på lageret og i værkstedet til at hjælpe, ligesom vores produktion også kører videre. Reservedele kan bestilles på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi har et fælles ansvar for at stoppe denne smittespredning, og det tager vi hos Fasterholt Maskinfabrik meget alvorligt. Vi håber på jeres forståelse. 

Læs mere

Brugte Maskiner

    Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik