Velkommen til Fasterholt Maskinfabrik A/S

  Fasterholt Maskinfabrik A/S er en moderne virksomhed, der i dag er Skandinaviens førende producent af vandingsmaskiner. Vi har eksisteret siden 1958, og vores virksomhed er kendt for produkter af den højeste kvalitet, der garanterer stabilitet og driftssikkerhed i ethvert landbrug - stort som småt. Udover vandingsmaskiner producerer vi ligeledes ballevogne.

  I 2003 overtog vi produktionen af vandingsmaskiner fra Bording og udvidede hermed vores produktportefølje til at indeholde både selvkørende vandingsmaskiner og indtræksmaskiner. 

  Vores medarbejderstab består af motiverede og erfarne folk, hvoraf mange har været hos os i rigtigt mange år. 
  Medarbejderstaben er med andre ord indbegrebet af kompetence og erfaring, og samtlige medarbejdere er altid parate til at yde en god indsats og service. Vore svejsere er desuden certificerede efter DS/EN 287-1:2011.
   
  Udover landbrugsmaskiner, som er vores nøgleprodukt, tilbyder vi CNC dreje- og fræseopgaver med roterende værktøj, boring, gevindskæring, laserskæring, slyngrensning og robotsvejsning.

  Vores vandingsmaskiner er selvkørende og driftssikre, hvilket betyder, at det manuelle arbejde bliver minimeret betydeligt ved brug af en selvkørende vandingsmaskine.

  Hvilke vandingsmaskiner sælger vi?

  Vi har et meget bredt sortiment af vandingsmaskiner, hvorfor vi sælger lige den vandingsmaskine, du har brug for.

  FM5500H
  I vores sortiment findes bl.a. vandingsmaskinen FM5500H, der er vores største vandingsmaskine med en slangelængde på op til 1000 meter i Ø125 mm, hvilket sikrer, at det er sjældent, at maskinen skal flyttes pga. denne slangelængde.

  FM 4000-serien
  I sortimentet kan du også finde vandingsmaskiner i vores FM 4000-serie, der også er selvkørende maskiner med turbinedrift. FM 4000-serien er kendetegnet ved ligeledes at være opbygget til at kunne køre med lange slanger med særlig fokus på driftssikkerhed og et minimalt trykforbrug.

  Minimobil 32
  I vores sortiment findes også mindre vandingsmaskiner til mindre marker eller større haver. Vandingsmaskinen Minimobil 32 er den mindste vandingsmaskine, vi selv producerer. Maskinen er bygget som vores andre vandingsmaskiner og ses ofte anvendt til større haver, parker, ridebaner, sportspladser, gartnerier m.m.

  Service og garanti af vandingsmaskiner hos Fasterholt Maskinfabrik

  Når du køber en vandingsmaskine hos os, tilbyder vi at være en del af første igangsætning, hvor du bliver instrueret i maskinens funktioner m.m., hvilket sikrer, at din generelle opfattelse af din handel er god, ligesom du får en god forståelse for anvendelsen af din vandingsmaskine.  Derudover får du også første vintereftersyn af vandingsmaskinen, hvor maskinen serviceres. Det vil sige, at du blot betaler for de sliddele, der skal skiftes. Efter første vintereftersyn vil du altid kunne kontakte os, hvis du ønsker maskinen serviceret.

  Derudover står vores serviceafdeling også altid klar til at hjælpe med dine problemer, hvis noget uforudset måtte opstå.

  Kontakt Fasterholt Maskinfabrik

  Hvis du står og mangler en vandingsmaskine, om end det er privat eller til dit landbrug, skal du ikke tøve med at kontakte os på telefon 97 18 80 66. Alternativt kan du kontakte os på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvor vi også sidder klar til at besvare de spørgsmål, du måtte have.

  Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik